У Тернополі волоцюга вдарив африканця порожнім пакетом по карку

Опубліковано:
16 Вересня, 2018

Два епізоди змусили мене сьогодні посміхнутися, – написала тернополянка Оксана Кузьменко у соціальній мережі. І з гумором розповіла про цікаві випадки з життя міста цими вихідними:

“Перший. Йду по базару і потрапила у корок з людей. Бабусі попід кіосками стали в лінію, затиснувши відвідувачів базару у своєму пекельному кільці. Отак в тій тисняві не розминулись і герої мого посту. Немолода з вигляду жіночка і такий самий, під стать їй, мужчинка. Втупилися одне одному в очі, як боксери на зважуванні перед бійкою. Знищують одне одного морально поглядами. І так зо 15 секунд, розійшовшись, ніби нічого не сталося. 

Друге. Йду по центрі біля Скоріні. А там під Київстаром бабуся жебрає. До неї підходить африканець з рюкзаком white off на шлейках, що вже, погодьтесь, смішно і кидає бабуні 10 гривень. Юнак продовжує ходу, не чуючи бабусю (бо в навушниках), а вона не змінюючи пластинку починає чому кидати в слід: нехай тобі життєва дорога буде вистелена вишиваними рушниками…

Але навіть і це ще не кінець сюру. Якийсь волоцюга, побачивши небачену щедрість, вчепився за нашим благодійником ако сателіт. Переслідував його, вимагаючи гроші. Не затребував навіть вчепитися у футболку: – ну хоч гривню дай!

Не дочекавшись нічого, вдарив африканця порожнім пакетом по карку.”

null

Для збільшення натисніть на зображення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вихідні, #життя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: