Тернополянка розповіла про життя собак, яким можуть позаздрити люди

Опубліковано:
15 Вересня, 2018

Любов до собак, або мені б таке собаче життя… Так жартує тернополянка Світлана Трач. Подорожуючи Іспанією, зробила для себе відкриття – умови життя тамтешніх собак.

– Те, що іспанці шалено люблять песиків, помітно відразу і по кількості, з якими гуляють, і по відсутності бродячих, і по окремих торгових рядах в неспеціалізованих магазинах, –  розповідає тернополянка. – Це, звичайно, викликає замилування. Але, перше, що злегка здивувало – візок для собак, трішки відмінний від дитячого, але ж візок для собак! Ну, думаю, всяке буває. Може так по магазинах зручніше ходити, чи песик нездоровий.

Зі слів Світлани, в Іспанії собакам можна навіть позаздрити.

– Якось промчалась повз мене червона Ауді А5, а на все заднє сидіння величезний собака, продовжує жінка. – Зразу думка, що, напевно, там залишається і шерсть і запах, а комусь потім там сідати. І знаєте, що? Виявляється, в Іспанії люди, які мають великого пса чи кілька малих, купують для них окрему машину. Тобто, в одній господар возить собаку, а інша – для сім’ї. Тепер доведеться з цим жити.

За своїми улюбленцями прибирають трішки краще, ніж в нас, але не все і не всюди. А я собі думала, що в Європі всі дуже сумлінні. Так що, розстеляючи покривальце на газоні для пікніка, є ризик вступити “в партію”. Треба бути пильним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іспанія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: