У Тернополі провели толоку до Всесвітнього дня прибирання

Опубліковано:
15 Вересня, 2018

Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» провела екологічну акцію з нагоди  Всесвітнього дня прибирання.

«Як відомо, 15 вересня еко-активісти із 150 країн світу об’єднуються навколо спільної мети – зробити світ чистішим. Тож вирішили долучитися до чудової ініціативи «Let’s do it, world». Такі акції дають можливість нагадати громадськості про проблеми охорони довкілля та взяти участь у їхньому вирішення. У Тернополі толоку організували на Дальньому пляжі. Тут багато жителів нашого міста проводять вільний час. Тож важливо, щоб такі відпочинкові зони були у належному стані», – каже секретар Тернопільської міської ради, голова міської організації партії «Блок Петра Порошенка» Солідарність» Віктор Шумада.

Толоку з нагоди Всесвітнього дня прибирання обласний осередок партії організував не лише у Тернополі, а також у районах.

«Ми упродовж року систематично проводимо екологічні заходи, толоки у відпочинкових зонах, парках, скверах. Але сьогоднішня акція особлива. Бо вона об’єднує цілий світ навколо питань захисту довкілля. Саме спільними зусиллями ми зможемо вирішити проблеми, які є у сфері екології. І в цьому процесі важливою є участь кожного з нас», – наголошує керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини, #толока
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: