Гаражні ворота з автоматикою в Хмельницькому: які виробники надають електропривід у комплекті, розкажуть vorota24.com.ua

Опубліковано:
15 Вересня, 2018

Спеціальне обладнання необхідної потужності гарантовано забезпечить коректну та стабільну роботу в’їзної системи. Ворота з сендвіч-панелей, оснащені функціональним приводом, стають максимально зручними в експлуатації. Більш того, встановлена автоматика подовжує термін служби підйомного механізму та захищає конструкцію від злому. Сьогодні «ВОРОТА 24» пропонують дізнатись, які виробники серійно оснащують свої брами електричними приводами. Прочитавши статтю, ви зрозумієте, яка модель в’їзної системи задовольнить всі вимоги.

Ворота на гараж Wisniowski: досконалість у всьому

Знаменитий польський виробник підкорює ринок своїми комплексними рішеннями та якісною продукцією. Автоматичні гаражні ворота Prime є кращим вибором для тих клієнтів, які бажають обладнати в’їзд максимально надійною, функціональною та стильної конструкцією. Вироби з даного модельного ряду мають беззаперечні переваги, які ми пропонуємо розглянути просто зараз.

– Полотно підйомних воріт Prime збирають з особливих фірмових панелей Innovo. Жорсткі пінозаповнені секції товщиною 60 мм наділені неповторним показником тепловіддачі – 0,33 Вт/м²∙К. Це означає, що конструкція з такою стулкою ідеально підійде для установки в опалюваний гараж.

– Завдяки ущільнювальним елементам, розташованим по периметру полотна, проріз повністю герметизується – отже, втрата тепла зводиться до мінімуму.

Секційні ворота для гаража з найкращою базовою комплектацією

Виробник Wisniowski подбав про те, щоб кожен клієнт, який замовив в’їзну систему Prime, не думав про її поліпшення та додаткове оснащення. Конструкцію серійно обладнують всіма необхідними елементами безпеки, а також функціональними пристроями.

– Вертикальні напрямні прикриті спеціальними кришками, а торсіонні пружини захищає міцний бокс.

– Якщо з тросом виникнуть неполадки – полотно не зірветься. Особливий механізм заблокує рух стулки та не дасть їй впасти.

– Фотоелементи та оптосенсори не дозволяють полотну зіткнутися з перешкодами, які можуть виникнути в прорізі.

І, нарешті, ми переходимо до найцікавішої частини стандартного комплекту Prime. Спеціально для в’їзних систем з цієї серії була розроблена сучасна автоматика METRO. Електричний привід оснащено амперометричним датчиком, що виявляє перешкоди, дисплеєм і сигнальною лампою, системою оптичного захисту, радіозв’язком (RTS), а також мулятором резервного живлення. Пристрій працює майже безшумно – за збереження тиші відповідає шина із зубчастим ременем. Завдяки механічному блокуванню гараж стає надійно захищеним від несанкціонованого проникнення.

Варто відзначити, що управляти електроприводом METRO можна не тільки звичним способом (з пульта), але і зі свого смартфона. Технологія SmartCONNECTED дозволить повністю контролювати в’їзну систему на будь-якій відстані.

Автоматика для гаражних воріт в якості опції

Якщо ви захочете купити браму від іншого виробника, базовий комплект не буде містити в собі пристрій управління. Конструкцію від Ryterna, Hormann або DoorHan можна буде обладнати фірмовим електроприводом, але це не обов’язково. В’їзні системи від Kruzik та Alutech опціонально оснастять будь-якою моделлю автоматики. Кожна секційна конструкція, незалежно від марки, буде оптимально функціонувати під управлінням пристрою від FAAC, Nice або CAME (Італія).

Як замовити підйомні ворота з електроприводом в Хмельницькому?

В’їзні системи від провідних виробників, а також різні моделі автоматики для зручного керування ними представлені в асортименті інтернет-каталогу vorota24.com.ua. Здійснити покупку з вигодою можна в будь-який зручний час. Для оформлення замовлення зв’яжіться з менеджером, залишивши заявку онлайн або зателефонувавши за номером 0-800-305-077 (безкоштовно). Нагадуємо: на кожного гостя виставкового салону «ВОРОТА 24 Хмельницький» чекають додаткові знижки!

null

Avtomatychni harazhni vorota Wisniowski Prime

Vorota dlya harazha z avtomatykoyu v Khmelʹnytsʹkomu

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ворота 24, #гараж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: