У Тернополі чоловік злетів з тераси ресторану «На небі»

14.09.2018 11:43   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Новини Тернопілля

Інцидент стався близько опівночі. За 5 хвилин на місці була поліція та рятувальники. Про це повідомив очевидець подій Андрій, - пише 20 хвилин.

В 00.30 рятувальники за допомогою драбини зняли чоловіка. А невдовзі його посадили у поліцейську машину і, ймовірно, повезли до відділку.

Чоловік злетів чи випав з тераси ресторану «На небі». Інцидент трапився близько опівночі 14 вересня на вул. Кульчицької.

За хвилин 5 на місці була поліція, невдовзі – рятувальники, - розповів Андрій. - Вони оцепили територію під входом. В ресторан вхід не перекривали, проте на терасу, де все трапилось, не пускали. Внизу чимало людей, які спостерігають за всім, що відбувається.

Очевидці кажуть, що чоловікові нібито стало погано, його нудило. Він, побивши вікна, випав з тераси і злетів на дашок сусіднього будинку. Приблизно з 6 на 4 поверх.

О 00.35 врятованого чоловіка забрала поліція. Свідки події відчинили двері поліцейського авто і робили з врятованим чоловіком селфі.

- Словом, герой дня, - сумно пожартував тернополянин.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20 хвилин  

Коментарі