На Тернопільщині запланували 20 галицьких перемог

13.09.2018 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Наскрізним лейтмотивом звітно-виборчої конференції Тернопільської обласної організації УГП стала  давня сентенція “Перемоги люблять підготовку”.

Конференція відбулася за участі делегатів від районних осередків та правління партії. За статутом, керівництво партії переобирається що два роки, а каденція не може тривати більше двох термінів.

Голова обласного осередку УГП Олег Вітвіцький, прозвітувавши про роботу команди за каденцію, запрезентував програму розвитку організації до 2020 року.

null

Зокрема, політик озвучив досить амбітні плани,передбачивши 20 галицьких перемог для Тернопільщини. Делегати конференції одностайно підтримали запропоновану програму, вдруге довіривши кермо обласного осередку саме Олегу Вітвіцькому - відомому історику, письменнику та громадському діячу.

“Наша команда має план успіху для Тернопілля. Якщо досі УГП асоціювалася з партією, яка працює без вихідних, то у наступні два роки буде асоціюватися з перемогами”, - коментує пан Олег.

Українська Галицька Партія – це мультилідерська партія, де добре працюють соціальні ліфти. Тут кожен активний партієць, котрий зарекомендував себе відповідальним та ініціативним, може зайняти керівну посаду і здобути цінний у політиці досвід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі