У Тернополі підліток невдало пожартував з камерою відеоспостереження

Опубліковано:
13 Вересня, 2018

На вулиці Живова в районі скейт-парку невідомий підліток вирішив «пожартувати» з вуличною камерою відеоспостереження та накинув на неї ганчірку.

Про цей цікавий випадок повідомив у соцмережі «Фейсбук» тернополянин Святослав Журовський . «Дитина накинула на камеру ганчірку. Мабуть тому, щоб не дивились батьки? Може хтось впізнає хлопця, то передайте батькам щоб надавали підсрачників. Бо інакше міській раді доведеться під вікнами йому влаштувати якусь незаконну забудову».

Пан Святослав також виклав у соцмережі відео, де видно, як неповнолітній порушник кількаразово намагається накинути на засіб відеоспостереження білу ганчірку. Спершу всі спроби хлопця затулити камеру йдуть на марне. Та хлопчина не втрачає надії довести справу до завершення і врешті-решт шматок тканини таки опиняється на вуличній камері.

За матеріалами сайту «Тернополяни»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #камера, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підліток, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: