Усі ми родом з «Країни дитинства». Про це пам’ятають у Великих Гаях

Опубліковано:
11 Вересня, 2018

Сучасному комунальному дошкільному навчальному закладу «Ясла-садок «Країна дитинства», що у селі Великі Гаї Великогаївської сільської ради Тернопільської області, виповнилось 5 років.

Як і годиться, на день народження завітали поважні друзі-гості дитячого садка. Серед них голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман, працівники сільської ради, начальник управління освіти громади Мирослав Дишкант.

«Ранкове коло» – таку романтичну назву мали урочистості з нагоди свята. Відкрила його завідувачка дитсадка Наталя Івахів. З вітальним словом до присутніх звернулися Олег Кохман та Мирослав Дишкант. О. Роман Гриджук, настоятель місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ привітав в особливий спосіб: подарував ікону Матері Божої. А ще просив пам’ятати, що всі ми (дорослі) також родом з дитинства (зі слів Антуана де Сент- Екзюпері).

Вихованці дитсадка подарували у відповідь чудовий музично-танцювальний номер. Святкові смачні торти із цифрою «5», радісні усмішки, весела атмосфера – справжнє день народження.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: