Етногалерея «Спадок» презентувала на економічному форумі у Польщі культурну спадщину Тернопілля

Опубліковано:
10 Вересня, 2018

XXVIІІ Економічний форум у Криниці-Здруй відбувся 4-6 вересня 2018 року в місті Криниця Республіки Польща, організатором якого став Фонд «Інститут Східноєвропейських досліджень». Цей форум є однією з найбільших конференцій у Центральній та Східній Європі, який щороку збирає понад 4000 гостей з різних країн світу. Під час цієї знакової події вперше була представлена Тернопільщина. Культурну спадщину краю презентувала всім гостям форуму етногалерея родини Демкур «Спадок».

null

 

null

Гості та учасники – голови урядів та парламентів, міністри та парламентарії, президенти найбільших компаній, експерти, представники провідних громадських організацій, світу науки, культури та медіа з більш ніж 60 країн. Вони обмінюються думками щодо поточної політичної, економічної та соціальної ситуації у світі, країнах ЄС, Польщі та країнах-партнерах.

null

Загалом в рамках форуму відбулося понад 100 панельних дискусій, виступів, обговорень та програмних блоків на теми співробітництва в соціальній, політичній та економічній галузях.

null

 

null

Потрібно зазначити, що стенд етногалереї «Спадок» користувався великою популярністю. Виставкова локація знаходилася у старовинному будинку (дом Здруйовий), що додавало особливого шарму цій події. 

«Завжди з задоволенням беру участь у заходах Економічного форуму в Польщі. Чотири дні насиченого спілкування, майже 4 тисячі учасників з 60 країн світу мали змогу спілкуватися, обмінюватися досвідом та ідеями, планувати спільні проекти. Особливі патріотичні відчуття викликала експозиція етногалереї «Спадок» родини Демкур, біля якої постійно був натовп людей, які цікавились та тішились українськими строями», – розповіла директор Сумського коледжу економіки і торгівлі Тетяна Гончаренко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #спадок, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: