За підсумками семи місяців 2018 року ТОВ “Пивоварня Опілля”сплатила до зведеного бюджету (державного та місцевого) понад 70 млн грн. Про це повідомили у прес-службі “Опілля”, коментуючи результати фінансової діяльності компанії.

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка відзначив важливість для місцевої економіки Тернопільщини розвитку фінансової та виробничої активності місцевого бізнесу.

Читайте також

У Тернополі «Опілля» відкрило найбільший в Україні магазин власної продукції

“Сьогодні ми вже можемо сказати, що за кількістю сплачених податків “Опілля” перевищить показники минулого року. Податки — це кров економіки. Це кошти, які спрямовуються на фінансування розвитку регіону, медицини, освіти, соціальної сфери. Сумлінна сплата податків належить до однієї з головних функцій чесного та відкритого бізнесу. Особливо важливо, що йдеться про місцевий конкуретнозданий бізнес”, – зазначив Володимир Гомівка.

Представник “Опілля” також висловив сподівання, що у майбутньому підприємству вдасться розширити свою економічну діяльність і принести ще більше користі рідному краю.

“Опілля” активно розвивається. Наш продукт якісний і знаходить попит по всій території України. Відповідно є потреба у розширенні виробництва. Ми сподіваємося у ближчому майбутньому суттєво збільшити наше виробництво через відкриття нових потужностей. Це означає також збільшення кількості робочих місць, збільшення відрахувань до місцевого та державного бюджетів, а отже і більше можливостей та користі для Тернополя і Тернопільщини загалом. На наше переконання, сильний український підприємець — це основа сильної української держави. Тож ми працюємо, щоб бути кращими для споживачів, нашого рідного краю і України загалом”, – зауважив Володимир Гомівка.

Читайте також

Співзасновниця благодійного фонду «Український реєстр донорів кісткового мозку» Юлія Куць: «Разом ми зможемо зробити багато»
Директор з маркетингу Володимир Гомівка: «Нам говорили, що «Опілля» – безперспективно. Але ми ризикнули»

Нагадаємо, вже кілька років “Опілля” належить до найбільших платників податків на Тернопільщині і найбільшим в обласному центрі. В середньому підприємство щорічно до зведеного бюджету сплачує близько 80 млн грн. Це cума відповідає тому, що тернопільський міський бюджет, наприклад, витрачає протягом року на фінансування підтримки культури і мистецтва, або на молодіжну політику.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #квас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #пиво, #податки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: