Деякі кияни отримують платіжки з незрозумілим боргом за комуналку, хоч платили завжди вчасно

Опубліковано:
8 Вересня, 2018

Заступник міського голови, секретар Київради Володимир Прокопів розповів, що робити, якщо приходить платіжка з нарахованою заборгованістю, а людина знає, що все платила вчасно.

Про це пише 5 канал.

«На це запитання є дуже проста відповідь. Якщо у вас немає боргу і ви сплачували, в жодному разі не платити ці кошти, які вам нараховані з повітря. Все, що стосується тих платежів, якими оперує вже нове комунальне підприємство «Київтеплоенерго», достатньо показати попередні платіжки, показати нову і всі надлишки будуть миттєво зняті», – наголосив Прокопів.

На запитання ведучого, чи має в цю ситуацію втрутитися поліція чи прокуратура, Прокопів сказав: «Я підозрюю, що ці помилки, які закралися в платіжку – абсолютно не помилки. Я не прокурор і не суддя, але я настійно рекомендую тим людям, в кого такі суми з’являються, звертатись до компетентних органів, тому що можна повірити, що така помилка сталася одна-дві-три, але повірити, що їх сталося десятки тисяч, я особисто не можу. Це моя суб’єктивна думка. Але таку рекомендацію я можу дати людям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борг, #київ, #комуналка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: