Італійський уряд готує масштабну депортацію нелегалів

Опубліковано:
8 Вересня, 2018

Міністр внутрішніх справ Італії, Матео Сальвіні цього тижня оголосив, що після обмеження потоку мігрантів до країни, його відомство розпочинає процес депортації нелегалів. Примусове повернення тисяч біженців з Азії та Африки додому стане виконанням передвиборчої обіцянки сепаратистської партії “Lega Nord”, яка має налагоджені контакти з РФ.

Маємо наголосити, що за останні 4 роки Італія добровільно впустила на свою територію кілька сотень тисяч мігрантів. Прибулі морем з країн Азії та Африки нелегали збільшили на 50% вуличну злочинність в італійських містах, яку тепер намагаються побороти депортацією.

Натомість в Україні на чітких засадах власного шляху розбудови держави стоять саме націоналістичні сили, серед яких і НВР “Правий сектор”. У наших з вами силах зробити так, щоб не повторити помилку Італії та низки європейських країн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депортація, #італія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: