Тернопільська «Зайцева» розповіла чому протаранила огорожу у центрі міста

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

Ще 6 серпня жінка на Nissan Juke протаранила огорожу на вул. Замковій поблизу готелю “Тернопіль”. Тоді винуватиця аварії була з явними ознаками алкогольного сп`яніння та поводила себе неадекватно.

Як відомо, аварія за участі екс-дружини депутата Тернопільської міськради, Наталії Зоткіної набрала неабиякого розголосу. Тоді жінка поводилася неадекватно та облаяла патрульних.

Читайте також

Суд виніс вирок водійці, яка п’яною вчинила ДТП та обматюкала тернопільських поліцейських
«Тернопільска Зайцева» отримала чотири протоколи. Відповідатиме й за матюки в бік патрульних

Тоді на жінку склали чотири протоколи і винесли одну постанову.

В першому судовому засіданні, яке відбулось 28 серпня, жінка свою вину у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст.ст. 124, 139 КУпАП визнала.

Тоді, згідно з постановою, вона пояснила, що їхала вулицею Замковою і раптово на дорогу вибігла собака.

Щоб не збити тварину, жінка вирішила здійснити маневр обїзду перешкоди, однак не справилася з керуванням і вїхала у металеву огорожу.

Штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції – 10 610 грн пані Зоткіна уже оплатила. Про це повідомили в КП “Тернопільміськсвітло”, на балансі якого пошкоджена огорожа.

Однак, на ще одне судове засідання, яке відбулось 31 серпня, жінка не прийшла.

Судове засідання мало розпочатись о 14.00 у Тернопільському міськрайонному суді. Перед початком зібрались очевидці у справі, патрульні, які оформляли ДТП. Була і сама пані Зоткіна.

Журналісти намагались з нею поспілкуватись на вулиці, але жінка не реагувала, розмовляла по телефону і йшла в сторону вулиці Чехова.

Через кілька хвилин під`їхало чорне BMW, жінка в нього сіла і водій поїхав на задній двір території суду. Як зазначила секретар, пані Зоткіна, згідно із записами на пропускному пункті суду, в 13.55 заходила в приміщення суду та зареєструвалась. На засідання вонатак і не з`явилась. Не було і адвоката жінки.

Суддя прийняв рішення розглядати справу без неї. Після вивчення матеріалів, відео з місця ДТП в нарадчій кімнаті, суд вирішив: обвинувачена має заплатити штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на рік та сплатити судовий збір – 352, 40 грн.

Рішення суду набирає чинності після після збігу терміну подачі апеляції. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення, – пише “20 хвилин”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зайцева, #зоткіна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: