На Тернопільщині військовий комісар вимагав у призовника 1400 доларів за непридатність до служби (Фото)

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

Військова прокуратура Тернопільського гарнізону Західного регіону України 6 вересня 2018 року спільно правоохоронцями області задокументували факт вимагання та одержання хабара головним спеціалістом одного з районних військових комісаріатів Тернопільської області.

У військовій прокуратурі Західного регіону України розповіли, що хабар у розмірі 1400 доларів від місцевої мешканки призначався за вирішення питання щодо визнання її сина непридатним до військової служби. Під час проведення обшуку неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Вирішують питання щодо затримання службової особи, повідомлення про підозру та відсторонення від займаної посади.

Також, перевіряється причетність до вчинення даного злочину військового комісара вказаного РВК Тернопільської області та членів призовної комісії.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військомат, #комісар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: