Тернополянам нагадують, скільки штрафу вони можуть сплатити за спалювання сухого листя

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

У Тернопільській міській раді повідомляють, що від тернополян нерідко надходять скарги на людей, які у місті, або в прилеглих селах спалюють сухе листя восени іншу суху рослинність. Жителів обласного центру і ближніх до нього населених пунктів у міськраді просять не забруднювати екологію міста. А працівники управління муніципальної поліції нагадують, що за такі порушення чекає адміністративна відповідальність, зокрема,  самовільне спалювання рослинних залишків не лише шкодить навколишньому середовищу, а також є адміністративним правопорушенням, що карається накладенням штрафу від 10 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а  на посадових осіб – від 70 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

При виявленні паліїв сухого листя, на них будуть складені адмінпротоколи за порушення природоохоронного законодавства та передано їх на розгляд в екологічну інспекцію.

Очевидців несанкціонованого спалювання сухої рослинності та листя просять повідомляти про зазначені порушення тернополяни можуть в Державну екологічну інспекцію у Тернопільській області (вул. Шашкевича, 3) та у муніципальну поліцію за телефоном +38 073 015 1481 (Viber). Про це інформують у Тернопільській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вогнище, #листя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: