Скасування мораторію на продаж кругляка — мародерство

07.09.2018 09:23   Джерело: Справедливість
Опубліковано : Новини Тернопілля

Незаконна вирубка лісів та вивезення закордон лісу-кругляка — мародерство. Порошенко та його «команда» знехтували національними інтересами і продовжують розпродавати країну та національні багатства, які їм не належать.

Скасування мораторію на експорт лісу-кругляка — це злочин проти основ національної безпеки держави і українського народу!

Цинічне угруповання у владі розпродає останнє з країни. «Країна на продаж!» — їхнє гасло! Замість того, щоб створювати сучасні деревообробні підприємства в Україні, вони дозволяють вирубувати і вивозити ліс за кордон. Так їм простіше набивати кишені, адже після них хоч потоп і їх це не хвилює.

Рух «Справедливість» відстоює право українських громад на володіння землею та лісами. Ми наполягаємо на розвитку національного виробництва в деревообробній галузі. Саме такий європейський досвід нам потрібен на нашій землі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Справедливість  

Коментарі