Тернопільських підприємців запрошують на святкування 20-ї річниці з дня заснування Міжнародної Торгової палати ICC Ukraine

Опубліковано:
4 Вересня, 2018

Двадцять років тому в Україні було засновано представництво однієї з впливових глобальних організацій бізнесу, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають  ведення міжнародного бізнесу, – Міжнародної торгової палати, ICC (штаб-квартира у Парижі). Це світове громадське об’єднання співпрацює з такими впливовими міжнародними організаціями, як ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР. Міжнародна торгова палата представлена у 127 країнах світу та має мережу 94 національних комітетів.

Детальніше про подію

null

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) – перший національний комітет на території країн СНД. Створений у 1998 році, і сьогодні об’єднує національні підприємства та компанії нерезиденти, які представляють великий та середній бізнес.

null

 

null

Нагадаємо, що відкриття Тернопільського регіонального представництва Міжнародної торгової палати ICC Ukraine відбулося 28 листопада 2014 року. Участь у заході взяли представники влади, бізнесмени. Його очолив і успішно розвиває керівник представництва і віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати Тарас Демкура. За цей час було реалізовано низку важливих міжнародних проектів.

null

Зазначимо, що ICC Ukraine – неприбуткова, некомерційна організація. Відповідно до Статуту, зареєстрована як Асоціація підприємств «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати».

null

Місія організації – сприяння розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій із впровадженням кращих світових практик.

Стратегічні цілі – формування позитивного міжнародного іміджу України, створення сприятливого бізнес-середовища для сталого розвитку та процвітання.

null

Головний напрямок діяльності ICC Ukraine – міжнародне співробітництво, створення умов для інтеграції українського бізнесу до міжнародної бізнес – спільноти.

null

Від імені президента Міжнародної торгової палати Володимира Щелкунова віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати Тарас Демкура запрошує тернопільських і не тільки підприємців взяти участь у святкуванні з нагоди 20-річної діяльності ICC Ukraine, в якому візьмуть участь представники посольств і міністерств. Урочистості відбудуться 7 вересня 2018 року о 10.00, за адресою: вул. Десятинна, 12, Міський музей «Духовні скарби України», зала офіційних прийомів, 6-й поверх. До участі у заході запрошені представники міністерств і відомств, партнерських асоціацій, глави дипломатичних місій, а також представники національного бізнесу і асоціацій бізнесу.

null

«З моменту свого заснування і до теперішнього часу Міжнародна торгова палата в Україні переконливо довела, що є ефективною та динамічною складовою зростаючого глобального впливу на міжнародному ринку. ICC Ukraine зарекомендувала себе як одна з найамбітніших та динамічно прогресуючих організацій. Стабільна позитивна динаміка розвитку, ефективне управління і значна підтримка з боку підприємств-учасників дають змогу ICC Ukraine впевнено знаходитись на новому якісному рівні діяльності. Високий професіоналізм і відповідальність всіх її членів стали основними показниками успішної роботи і командної гри. Бажаю подальшого розвитку, процвітання і зміцнення лідерських позицій на міжнародному ринку, розширення членства і реалізації масштабних проектів у подальшому», – зазначив Тарас Демкура.

null

До речі, свою участь у заході підтвердив виконавчий директор Міжнародної Торгової Палати Філіп Кучарскі.

Програма святкування 20-річчя ICC Ukraine

Дата 7 вересня 2018 року.

Час 10:00 – 13:00.

09:00 – 09:50 Реєстрація запрошених гостей, вітальна кава.

09:30 – 09:50 Брифінг для ЗМІ.

10:00 – 11:00 Вітальне слово.

Володимир ЩЕЛКУНОВ – Президент ICC Ukraine. Нагородження.

Привітання від Українського союзу промисловців та підприємців.

Анатолій КІНАХ – Президент УСПП, перший Президент ICC Ukraine.

Привітання від Конфедерації роботодавців України.

Олексій МІРОШНИЧЕНКО – Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України.

Відео звернення.

Пол ПОЛМАН – Президент ICC.

Привітання від Уряду України.

Степан КУБІВ – Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України. Нагородження.

Привітання від Верховної Ради України.

Ніна ЮЖАНІНА – Голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики. Нагородження.

Привітання від Міністерства закордонних справ України.

Олександр ДАНИЛЕЙКО – Начальник Управління економічного співробітництва МЗС України, Заступник Голови Ради експортерів та інвесторів при МЗС України.

Привітання від Державної Регуляторної Служби.

Ксенія ЛЯПІНА – Голова Державної регуляторної служби. Нагородження.

11:00 – 11:30 «Поширення світових практик ведення бізнесу та глобальний вплив Міжнародної Торгової Палати». Філіп КУЧАРСКІ – виконавчий директор Міжнародної Торгової Палати. Нагородження.

11:30 – 12:40 Вручення відзнак керівникам компаній – учасників ICC Ukraine. Володимир ЩЕЛКУНОВ – Президент ICC Ukraine.

13.00 – 15.00 Урочиста церемонія нагородження. Прийняття від імені ICC Ukraine.

За додатковою інформацією звертайтесь до керівництва регіонального представництва:

Демкура Тарас Володимирович

Віце-президент з питань регіонального співробітництва

Керівник Тернопільського регіонального представництва

Адреса: м. Тернопіль, вул. Кардинала Йосипа Сліпого, 7

(ТВЦ «Атріум», 5 Поверх)

Тел.: +38 (067) 344-21-21, +38 (050) 377-37-21

Сайт: http://icc-ternopil.org/

E-mail: tdemkura@gmail.com

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #ІСС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгівельна палата
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: