Перший дзвоник – біля пам’ятника Соломії Крушельницькій

Опубліковано:
4 Вересня, 2018

1 вересня у Тернопільському обласному державному музичному училищі ім. С.Крушельницької відбулося Свято першого дзвоника.

З ініціативи директора навчального закладу, депутата Тернопільської обласної ради, голови правління Благодійного фонду «Соломія» Лариси Римар свято провели біля пам’ятника Соломії Крушельницької у центрі Тернополя.

У своєму вітальному слові директор училища Лариса Римар побажала студентам та викладачам нових творчих здобутків, а першокурсникам успіхів у навчанні.

 

«Соломія Крушельницька, ім’я якої уже 55 років носить наш навчальний заклад, є для нас прикладом самовідданого служіння високому мистецтву. Ми маємо рівнятися на Соломію, своїми досягненнями звітувати перед нею. І тому усі визначні та важливі події у житті нашого навчального закладу ми проводимо саме біля підніжжя пам’ятника Соломії Крушельницької, аби віддати шану цій видатній українці зі світовим ім’ям, талановитій співачці, неперевершеному педагогу, нашій землячці», — сказала Лариса Римар, виступаючи перед учасниками Свята.

Директор училища передала першокурсникам символічний «золотий скрипічний ключ» до країни музичних знань, вручила залікові книжки та ювілейні значки.

На завершення Свята традиційно усі виконали Гімн училища та отримали благословіння від отця Василя Мокрицького, донька якого стала студенткою першого курсу відділу «Хорове диригування».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крушельницька перший дзвоник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: