В Тернополі не всі знайшли час вшанувати полеглих героїв (Відео)

03.09.2018 20:28   Джерело: ato.today
Опубліковано : Новини Тернопілля

29 серпня, в день спомину та річниці Іловайського котла, в Тернополі вшанували пам’ять полеглих героїв, які віддали своє життя за наше мирне небо над головою.

На заклик голови правління громадської організації “ВО “Учасники АТО Галичини” Ружени Волянської відгукнулись тернополяни та інші громадські організації, які присвятили себе допомозі нашим захисникам.

Схиливши голови у спільній молитві, учасники поминальної акції згадали своїх побратимів, котрі вже не знами. Панахидою за померлими та запаленими свічками завершили спомин полеглих…

29 серпня – це річниця «Іловайського котла» , який забрав сотні життів добровольців, військових. На жаль, за цю військову операцію досі не покарано жодного, хто завів наших побратимів в «котел», де загинуло більше 300 чоловік за офіційними даними, більше 100 полонених… А скільки ще скалічених і тих, хто пропав безвісти…

Від імені ГО «ВО учасників АТО Галичини», Координаційної ради громадських організацій учасників бойових дій звернулись до влади із вимогою провести розслідування та притягнути винних до відповідальності.

“Ми пам’ятаємо все. Ми розуміємо що відбулось. Ми дали свою оцінку тому, чому так сталось. І ми дочекаємось, що винні будуть покарані”, – пише ініціаторка акції Ружена Волянська.

Прикро, що до вшанування полеглих героїв не змогли долучитись всі громадські організації, діяльність яких є повязана з атовцями.

Безумовно, що в кожного є важливіші справи з виявлення поліграфічних бланків на базарі, написання проектів для отримання бюджетних коштів на “статутну діяльність”, підготовка циркових виступів з видовищною стріляниною на центральних площах…

Та, зрештою, в такі хвилини навіть не зробиш ідіотського фото з пістолетом з “бойовими” патронами для поширення в соціальних мережах, щоб хоч якось показати свою “бурхливу” діяльність…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ato.today  

Коментарі