Випускники Бережанського інтернату отримали «Валізи підтримки»

Опубліковано:
3 Вересня, 2018

Семеро випускників Бережанської-школи інтернату отримали «Валізи підтримки» – речі побуту для самостійного дорослого життя. Допомогли сиротам тернопільські благодійники.

Акція «Валіза підтримки випускнику» розпочалася більше місяця тому. Її організував благодійний фонд «Майбутнє сиріт».

«Ми на початку планували зібрати речі першої необхідності для 20 випускників 9-11 класів з 6 закладів інтернатного типу Тернопільської області. Адже вони, по закінченні, вступають в доросле життя. Тому ми збирали гроші для купівлі для кожного з них набору, в який входить все, що необхідне дорослій людині для життя в побуті – каструля, сковорода, праска, постільна білизна, для дівчат – фен», – розповідає директор Благодійного Фонду «Майбутнє сиріт» Андрій Назаренко.

Допомогли наповнити «Валізи підтримки» тернопільські благодійники. Акцію планують на Тернопільщині продовжувати. Охочі пожертвувати сиротам можуть звертатися до благодійного фонду «Майбутнє сиріт».

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #випускник, #інтернат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: