Вперше у Тернополі відбувся легкоатлетичний пробіг «Нічна Озеряна» (Фото, відео)

Опубліковано:
2 Вересня, 2018

Вперше в Тернополі Команда Ternopil Half Marathon організувала і провела І-й відкритий легкоатлетичний пробіг “Нічна Озеряна 2018″. Дистанція: класична, як традиційна “Озеряна” – по найменшому колі навколо озера. Довжина – бл. 8760 м.

Розпочався забіг традиціно на набережній Тернопільського ставу біля причалу 1 вересня о 22 годині, а вже через півторигодини зустрічали перших фінішерів. Всі учасники бігли з налобовими ліхтариками.

Стартовий внесок становив 50 грн. з учасника (в день старту 100 грн.), що покривало витрати на виготовлення медалі, маркування траси, друк дипломів, канцелярські дрібниці.

“Нічна Озеряна” – це промо захід для залучення до команди тернопільських бігунів нових учасників, для популяризації активного та сімейного відпочинку, для формування спортивного та здорового іміджу міста Тернопіль в Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #забіг, #зоряна биндас, #нічна озеряна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеряна, #ромко задорожній, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: