Чому у тернопільській школі свято 1 вересня провели окремо для 6 класів?

Опубліковано:
2 Вересня, 2018

Учні трьох шостих класів, вчителі та гості зустрічали першовересень, сидячи на зручних лавах амфітеатру у дворі Тернопільської спеціалізованої школи №3. Саме так пройшло їх свято – замість довгих промов – тепла зустріч та обмін літніми враженнями, далі спільна молитва. До дітей завітали дівчата-аніматори, які допомогли провести вікторину та виступили талановиті однокласники. У кожному класі тут є свій художній колектив: хореографічні колективи учнів 6-А класу «Браво», 6-Б класу «Барвінок», 6-В класу «Сонечко». Для усіх гостей виступав вокальний ансамбль «Солов’ята».  Школярі прийняли участь у танцювальних батлах, разом вчили слова та співали пісню «Наша третя школа», яку написала журналіст Олена Лайко. Супровід на гітарі діти почули у виконанні вчителя фізики Тараса Романіва. Учні 6-В класу висловили побажання своїм ровесникам на новий навчальний рік різними мовами, адже школа спеціалізується на вивченні іноземних мов. 

Ідея провести свято першого вересня на оновленному майданчику сподобалась усім, особливо школярам. У минулому році цей майданчик зазнав радикальних змін і тепер тут школярство проводить свій час із задоволенням – адже посередині сучасна кольорова гірка, є місце для тренажерів, зручних лав та красивих клумб. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учень, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: