Напередодні професійного свята у Тернополі відзначили кращих підприємців

Опубліковано:
1 Вересня, 2018

Напередодні Дня підприємця, який щорічно відзначають у першу неділю вересня, очільник Тернополя Сергій Надал спільно з представниками Головного управління ДФС у Тернопільській області привітали представників бізнесу та нагородили кращих місцевих підприємців та платників податків.

Зокрема, за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у соціальний та економічний розвиток Тернополя, відзнаками і подяками міського голови, а також цінними подарунками нагороджено понад 30 соціально відповідальних підприємців Тернополя.

«Хочу відзначити важливу роль підприємця у громадському житті міста, адже завдяки вашій роботі місто забезпечується усіма необхідними товарами і послугами, реалізовуються проекти з облаштування громадських місць відпочинку та створюються робочі місця і наповнюється бюджет міста, з якого фінансується розвиток громади, – відзначає Сергій Надал. – Завдяки співпраці місцевого самоврядування, бізнесу та громади, протягом останніх років у місті запроваджено автоматичне продовження договорів оренди комунальної власності та землі для сумлінного і чесного бізнесу, зменшено ставку орендної плати за землю та встановлено одну з найнижчих ставок податку на нежитлову нерухомість, а також прийнято рішення про відкриття у Тернополі першого індустріального парку, що дасть стимул для ще більшого розвитку місцевого підприємництва».

Сергій Надал подякував підприємцям за участь у житті та розвитку Тернополя та побажав їм та їхнім родинам міцного здоров’я, щастя та щедрої долі.

null

 Фото: ТОДА
null

 Фото: ТОДА

Більше фото ви можете переглянути ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відзнаки, #нагорода, #найкращі підприємці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: