«Опілля» відкриває найбільший в Україні фірмовий магазин

Опубліковано:
1 Вересня, 2018

Пивоварня “Опілля” відкриває найбільший в Україні фірмовий магазин у Тернополі за адресою Текстильна 22. Це перший крок до відродження виробництва на пивзаводі №2, яке планується підприємством у ближчі роки.

Сьогодні, 1 вересня о 15 год., Опілля відкриває другий фірмовий магазин у Тернополі, що буде одночасно найбільшим в Україні. У новому закладі представлено увесь перелік продукції “Опілля”, зокрема сорти пива “Опілля Фірмове”, що отримали на цьогорічному святі пива золоту медаль за високу якість, “Опілля Гайдамацьке” та “Опілля Княже”, які отримали срібні медалі. Також буде представлена лінійка безалкогольної продукції, зокрема квас “Тернопільський”, що здобув цього року срібну медаль.

Читайте також

«Опілля» – меценат діяльність реєстру донорів кісткового мозку
Відеоролик «Опілля» на пісню лідера гурту «СКАЙ» тернополянина Олега Собчука став хітом у Мережі (Відео)

Відкриття магазину — це перший крок до розбудови нових виробничих потужностей.  “Опілля” сьогодні здобуває дедалі більшу популярність в  Україні. Відтак виникла потреба у забезпеченні зростаючого попиту. “Опілля” планує у ближчі роки у чотири рази збільшити виробництво продукції.

Опілля і далі зберігатимемо класичну технологію виробництва пива та безалкогольних напоїв бродіння. Гасло: “Цінуй  справжнє!” – це відображення виробничої традиції пивоварні “Опілля”. Опілля прагнемо повернути в Україну добру виробничу традицію — випускати якісний та натуральний продукт, яким можна пишатися, пригостити друга і гостя.

Новий заклад отримав оригінальне оформлення у вигляді стінопису. Сподіваємося, що цей мурал стане окрасою Тернополя і цікавим місцем для відвідин тернополян та гостей міста.

Для довідки: ТОВ “Пивоварня Опілля” – тернопільський виробник пива та напоїв натурального бродіння. Має виробничу історію з 1851 року, коли на місці сучасного заводу була заснована перша велика промислова броварня у Тернополі. Відродження підприємства почалося на початку 2000-х разом із зміною менеджменту. Під час щорічного свята пива у 2018, організованого галузевою асоціацією “Укрпиво”, “Опілля” відзначили нагородою “Бурштинова зірка” за найвищі відносні і абсолютні темпи приросту виробництва за період 2016-2017 років. Це другий поспіль рік, коли підприємство отримує найвищу нагороду пивобезалкогольної галузі. Крім того, підприємство здобувало нагороду “Народний бренд” у 2017, 2015 та 2014 роках. Минулого року тернопільський бренд потрапив до списку ТОП-100 найдорожчих брендів України, посівши 88 позицію. “Опілля” також стало найбільшим платником податків до зведеного бюджету міста Тернополя. Підприємство бере активну участь у підтримці соціальних та культурологічних проектів.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квас, #магазин, #мурал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #пиво, #текстильна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: