На Тернопільщині аварійна водонапірна вежа може в будь-який момент впасти на будинок (Фото)

Опубліковано:
31 Серпня, 2018

В селі Постолівка на Гусятинщині на території приватного господарства стоїть недіюча аварійна водонапірна вежа, яка становить велику небезпеку, повідомляє сайт Гусятинщина про все.

Вежа встановлена у 1972 році для забезпечення водою новозбудованої школи.

Після добудови другого поверху школи,  двоповерхового будинку культури та садочку вежа стала занизькою для споруд і її відключили від свердловини.

26 років нею ніхто не користується.

За цей тривалий час вежа поіржавіла та може у будь-який момент впасти.

Господар садиби Григорій Череватий звертався до директора агрофірми “Постолівка”, власністю якої і є аварійна споруда, С. С. Тхора та сільського голови Я. З. Шмокалюка про демонтаж вежі. , але посадовці на це не відреагували.

5 серпня вежа сильно нахилилася. Того ж дня власника агрофірми і сільського голову було ще раз поінформовано про небезпеку. І досі нічого не зроблено, не зважаючи на серйозні та навіть фатальні наслідки падіння споруди.

null

Фото: Гусятинщина про все

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водонапірна вежа, #Гусятинщина, #небезпека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #постолівка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: