В уродженки Тернопілля, яку на Херсонщині облили кислотою, різко погіршилося самопочуття

Опубліковано:
31 Серпня, 2018
В уродженки Тернопільщини, активістки та радника міського голови Херсона Катерини Гандзюк, яку облили сірчаною кислотою, погіршився стан здоров’я. Про це повідомляється в Facebook-спільноті “Хто замовив Катю Гандзюк?”. Цю інформацію підтвердила адвокат активістки Євгенія Закревська, – пишуть Тернополяни.

Зазначається, що специфіка хімічних опіків такої площі та глибини ураження, які отримала Гандзюк, змушує лікарів винахідливо, а часом і експериментально, підходити до лікування.

Читайте також

Радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк, яка родом з Тернопільщини, облили кислотою
Облита кислотою в Херсоні Катерина Гандзюк кожного року приїздила до своїх родичів на Тернопільщину

“Досвіду лікування опіків такого масштабу немає не тільки в нашій країні, але і в інших державах, тому доводиться вдаватися до новітніх препаратів, які не встигли пройти сертифікацію в нашій країні, а тому придбати їх можна тільки за кордоном”, – йдеться в повідомленні.

Згодом ліки таки знайшли. Як повідомлялось раніше, 31 липня у Херсоні невідомий хлюпнув сірчану кислоту в обличчя керуючої справами Херсонської міськради Катерини Гандзюк. Інцидент стався біля під’їзду її будинку. Жінку з хімічним опіком більше 30% тіла було госпіталізовано. Зараз Гандзюк знаходиться на лікуванні у Київському міському опіковому центрі.

Поліція кваліфікувала напад на Гандзюк як замах на вбивство, вчинений з особливою жорстокістю, і затримала чоловіка, підозрюваного у скоєнні злочину. Голова Нацполіції Сергій Князєв під час брифінгу в Києві заявив, що слідство притягує до кримінальної відповідальності шістьох підозрюваних в участі або співучасті в замаху на вбивство Гандзюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гандзюк, #кислота, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: