У Тернополі рятувальники змагались у форматі «Firefighter Combat Challenge»

Опубліковано:
31 Серпня, 2018

В обласному чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту, який відбувся 29 серпня у Тернополі на території управління ДСНС України в області, взяло участь 105 рятувальників у складі 21-ї команди з районних та міських підрозділів Тернопільського гарнізону ДСНС. Крім цього, поза конкурсом у змаганнях взяли участь представники з Рівненщини, де такий чемпіонат відбувся раніше.

В індивідуальних та командних естафетах бійці пожежно-рятувальної служби продемонстрували  фізичну силу, витривалість та швидкість, а також вміння оперативно зорієнтуватися на місці і прийняти в екстремальній ситуації правильне рішення. Вправи базувались на відтворенні найчастіше виконуваних навантажень, які долають рятувальники під час ліквідації пожеж.

Почесний титул «Найсильнішого пожежного-рятувальника Тернопілля – 2018» здобув пожежний-рятувальник 21-го державного пожежно-рятувального поста 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, старший сержант служби цивільного захисту Василь Максимів, який став кращим в індивідуальному забігу  і здобув 1-ше загальнокомандне місце для своєї збірної 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також вона виборола перемогу у командній естафеті. Переможців та призерів нагородили дипломами, грамотам, медалями та кубками управління ДСНС України у Тернопільській області.

На чемпіонат завітали і наймолодші вболівальники. У перервах між естафетами, школярі мали можливість одягнути форму, ліквідувати загорання та пройти міні-етапи змагань. Для дітлахів діяли спеціально облаштувані невеличкі імпровізовані дитячі майданчики та фотозону. За успішно подолану дистанцію кожен з юних учасників отримав солодкий подарунок.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: