В одному з магазинів у центрі Тернополя вночі знайшли чоловіка (Відео)

30.08.2018 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

У магазин жіночого взуття та сумок на вулиці Руській в обласному центрі проник 48-річний житель Зборівського району. Одразу спрацювала сигналізація, то ж на місце події виїхали поліцейські охорони. 

Правоохоронці спочатку не зрозуміли, як злодій проник у заклад, адже вхідні двері в торговий центр Євроринок  пошкоджені не були, а зловмисник якимсь чином проник в одну з крамниць всередині. Як з’ясувалося, чоловік, будучи напідпитку, зайшов до торгового закладу ще перед закриттям і заснув на сходах. Прокинувшись ввечері, почав шукати вихід. Оскільки всі двері були замкнені, вирішив вибити склопакет в магазині на першому поверсі. Саме тоді й спрацювала сигналізація.

Раніше судимий зловмисник встиг «погосподарювати» в торговому закладі. Взуття порозкидав і навіть деякі жіночі туфлі приміряв, доїв бутерброди, які залишили продавці, Побачивши поліцейських, намагався втекти, проте його затримали на третьому поверсі торгового закладу.

Дії чоловіка у поліції кваліфікували за частиною першою статті 162 ККУ- незаконне проникнення до житла чи іншого володіння. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі