У Тернополі провели акцію «Україна для мене – це…»

Опубліковано:
30 Серпня, 2018

24 серпня з нагоди Дня Незалежності України представники Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» спільно з ГО «Солідарна молодь» влаштували патріотичну акцію. На театральному майдані облаштували намет, де на обличчях охочих розмальовували синьо-жовтий прапор, тризуб та візерунки у кольорах національної символіки. Також кожен тернополянин міг намалювати картину на тему «Україна для мене – це…».

– Учасники акції відповідали своїми малюнками на запитання – що означає для них Україна. Важливо, щоб кожен з нас міркував над такими патріотичними питаннями. Захід зацікавив багатьох людей, серед них – тернополяни, рідні яких служили на сході. Кожен малюнок, створений в рамках акції, є цінним для нас. На них проявляється ставлення людей до рідної країни, –  зазначає керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

Малюнки планують відправити на схід захисникам України.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: