Юні тернополяни на День міста обирали професії, проходили тестування, мріяли про майбутнє

Опубліковано:
30 Серпня, 2018

28 серпня 2018 року тернополяни святкували День міста. У рамках свята в Парку Національного відродження Тернопільський міськрайонний центр зайнятості провів виїзний профорієнтаційний захід для молоді «Світ професій».

Юні тернополяни, граючись у різні інтерактивні ігри та виконуючи вправи, дізнались про професії сьогодення та майбутнього. Наймолодші учасники заходу залюбки розмальовували картинки з улюбленими професіями та розповідали про свої мрії щодо того, ким будуть у майбутньому.

Старшокласники мали можливість пройти експрес-тести на визначення професійних нахилів та майбутньої спеціальності, отримали інформаційні листівки про тестування на Платформі з профорієнтації Державної служби зайнятості.

Не стояли осторонь й батьки. Їм також було цікаво дізнатись про ринок праці, актуальні вакансії та пройти тестування на визначення соціонічного типу.

Саме завдяки ігровій, доступній формі профорієнтаційної роботи із кожною віковою аудиторією світ професій стає більш зрозумілим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: