Роман Заставний пояснив, для чого РФ воює з Україною

Опубліковано:
30 Серпня, 2018

Свою думку щодо тривалої війни східного сусіда з нашою державою народний депутат Роман Заставний висловив у місцевій пресі.

«Війна з Україною – спосіб послабити позицію Європи. В геополітичному процесі РФ хоче видатись спритним гравцем, заради чого вдається до масової агресії.

Адже зараз вплив на світову спільноту мають в основному Америка і Європа. То ж «кремлівська верхівка» вирішила налякати інші країни своєю, так би мовити, «пушкою». В результаті сподівається спільно з Китайською Республікою протистояти могутньому впливу Америки у світі, оскільки Європа бойових припасів взагалі не випускає.

Проте чи вдається Російській Федерації лідирувати, якщо ті ж Сполучені Штати виготовляють в рази потужнішу зброю?

Звісно, індустріальні країни можуть застосовувати санкції як покарання за агресію. Але нерозуміння і невизначеність європейців щодо війни Росії з Україною – явно не та реакція, яка потрібна для вирішення проблеми. От якби Європа замість своєї стурбованості висловлювала чітку позицію, користі було би більше, при чому для неї ж. Адже від такої відсутності конкретики і бездіяльності страждає не РФ, а сама Європа. Оскільки ця непродуманість не забезпечує стабільних політичних позицій європейцям у майбутньому. На жаль, вони живуть лише сьогоднішнім днем. Чого аж ніяк не скажеш про США. Американці куди далекоглядніші у своїй політиці. І своїми кроками та сьогоднішніми рішеннями вони претендують на мир у світі як найближчим часом, так і в наступні роки.

Єдиним інструментом України в цій «грі» є консолідована позиція держави, її громадян, політиків, чиновників, президента, прем’єра, еліти. Їм пора припинити роздирати Україну і не шукати короткотривалих політичних дивідендів. Натомість нам варто сказати, що в тих чи інших питаннях підтримуємо нашого президента, який веде антиросійський напрям, чи також згуртуватися навколо ідеї прем’єр-міністра. Треба знайти точки дотику і об’єднуватись, а не радіти проблемам тих, хто очолює нашу ж країну – інших зараз немає. Давайте покажемо світу консолідацію хоча б у чомусь».

Роман Заставний, народний депутат України

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #заставний, #Росія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: