Тернополянин освідчився коханій за допомогою літака та 101 троянди (Відео)

Опубліковано:
30 Серпня, 2018

Тернополянин Юрій Тимошенко оригінально зізнався у коханні своїй дівчині Ірині Мусій. Для неї приготував політ на літаку та 101 троянду. Як розповідає дівчина, освідчення було для неї зовсім не очікуваним, – пише Місто з посиланням на Галас.

Історія знайомства

Познайомились ми два роки тому в соціальних мережах. Це на ту пору ще було “Вконтакті”. Десь два місяці ми просто переписувалися та говорили по телефону. І от одного разу Юрій покликав мене на побачення.

Як зараз пам’ятаю, ми гуляли біля ставу. На нашу першу зустріч він приніс мені букет троянд. Пам’ятаю, як я хвилювалася, щоб вони не замерзли поки ми гуляли. Це десь саме було перше грудня.

Я не боялася йти на зустріч, бо знала, що він серйозно налаштований. Коли побачила Юру вперше він мені дуже сподобався. З ним цікаво, він впевнений, серйозний, одразу видно справджений чоловік.

З часом ми почали спілкуватися все більше і більше. І ось одного разу він мені запропонував зустрічатися. Ну звичайно, що я погодилася. Можу сказати лише одне, що зараз він моя підтримка та опора.

Разом вже майже 2 років, і жодного разу не було сумніву, що це дійсно моя людина.

День освідчення

Я давно мріяла політати на літаку. Юра це знав, тому приготував для мене особливий сюрприз. Нещодавно він організував для мене політ на літаку. Я навіть не думала, що в Тернополі можливо політати. Після польоту він мені освідчився але спочатку передісторія, як це все відбувалося.

Одного дня ми мали зустрітися з нашими друзями, щоб посидіти та відпочити. Юра сказав, що з дому мене забере машина. Так і сталося. Пізніше він мені подарував коробочку і сказав, що якщо я її відкрию зараз, то маю виконати все, що там написано. Коли я відкрила коробочку там був сертифікат на політ на літаку. Радості не було меж. Я одразу запитала його коли, я можу його використати. Сертифікат був активний рік. І ось він каже, що я можу політати хоч зараз.

Разом ми поїхали в тернопільський аеропорт для того аби здійснити мою мрію. Юрій зі мною не летів тому, що там було лише одне посадкове місце, тобто я і пілот.

Коли ми піднялися в небо відчуття були неймовірні. Серце почало шалено битися. Ми покружляли над Тернополем, а потім прийшов час спускатися на землю.

Юрій чекав мене внизу. Коли пілот посадив літак я вийшла з кабіни й побачила Юру. Він чекав мене там з 101 трояндою.

Я одразу почала плакати, серце почало шалено колотитися. Він теж хвилювався, коли дотягав коробочку з каблучкою було видно, що в нього трусяться руки.

Юрій спочатку запитав, чи я розділю з ним його життя. Я відповіла ствердно. Потім він запитав, чи стану я його дружиною і я відповіла “Так”. Радості не було меж.

Потім коханий мені розповідав, як він готувався до цього. Розповів, що всього лиш за два дні організував для мене казку. Найперше купив сертифікат, а потім купив квіти та каблучку.

Можу сказати одне, я щаслива тому, що він саме той хто змушує мене посміхатися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #любов, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освідчення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: