Танк, солдати і російський прапор – іграшки, які виробник з Тернопільщини поклав в упаковки своєї продукції (Фото)

Опубліковано:
27 Серпня, 2018

Тетяна Качак з Івано-Фраківщини в упаковці кукурудзяних паличок виробництва Тернопільської області міста Теребовля виявила іграшки для хлопчиків, а саме танк, солдати та російський прапор, про це жінка повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

“Як може такий товар реалізуватися в Україні, де кілька років іде війна, а за збереження незалежності нашої держави, національні інтереси й безпеку, свободу кожного, зрештою, гинуть найкращі – справжні патріоти? Хто підтримує і дозволяє таку політику в цій та інших сферах? Де ті інспекції та контролюючі органи, які мали б цього не допустити і “контролювати” подібні ситуації? На всіх фронтах йде тотальне знищення українськості й українців… хтось скаже: це тільки іграшка… але ж ми розуміємо, що то не тільки іграшка… велике починається з малого…” – йдеться у пості.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кукурудзяні палички, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #російський прапор, #скандал, #теребовля, #тернопіль, #тернопільський виробник, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: