Тернопільська благодійна їдальня щодня вщент заповнена людьми

Опубліковано:
27 Серпня, 2018

Благодійна їдальня, що в «Карітасі», – щодня вщерть заповнена. Харчуються переважно безхатченки та інші потребуючі особи. Знедолених людей у Тернополі чимало, – кажуть працівники їдальні.

Десятки одиноких і малозабезпечених тернополян щодня приходить до благодійної їдальні.

«Люди, які приходять, потребують не лише їжі, але й моральної підтримки. Тому наші працівники стараються стати для них чи не єдиними друзями. Ми щиро вдячні нашим меценатам, а також всім, хто підтримує їдальню», – каже директор благодійного фонду «Карітас» о. Андрій Марчук.

Серед кухарів благодійної їдальні – пані Люба. Жінка каже: докладає максимум зусиль, щоб їжа була смачною. «Хай це не вишукані страви, але це здорова і смачна їжа. Це перші, другі страви, компоти, чаї. Наші відвідувачі задоволені. Ми робимо все для цього, щоб їм тут  було приємно і комфортно».

Благодійна їдальня працює щодня, відвідують її переважно безхатченки та одинокі люди. Підтримати роботу їдальні можуть всі охочі.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #їдальня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: