Киянин, після гулянки в нічному клубі, влаштував перегони з поліцейськими які закінчились ДТП (Фото)

27.08.2018 06:43   Джерело: Еспресо
Опубліковано : Новини Тернопілля
Водій Фольксвагену внаслідок погоні вилетів на Повітрофлотський проспект, пересік подвійну суцільну смугу, врізався в Хюндай-сонату й у стовп.

Про це повідомляють "ВартовіЕспресо".

Водій позашляховика Фольксваген після гулянки в нічному клубі "Форсаж" сів п'яним за кермо та поїхав геть, але свідки викликали копів.

Почалося переслідування, адже зупинятися водій не хотів. Почалася погоня, внаслідок якої водій вилетів на Повітрофлотський проспект, пересік подвійну суцільну смугу, врізався в Хюндай-сонату а потім у стовп. На момент аварії в позашляховику було четверо людей. Двох із них шпиталізували. В сонаті теж було двоє людей. Вони спочатку відмовилися від госпіталізації, а потім їм під час оформлення ДТП стало зле і копи їх відвезли до лікарні. Винуватець аварії від госпіталізації відмовився. Його "задули на драгері". Прилад показав шо водій був нетверезий - 1,44 проміле.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Еспресо  

Коментарі