У Тернополі через неадекватного водія в маршрутці травмувалась жінка

Опубліковано:
25 Серпня, 2018

Через дії неадекватного водія маршрутки тернополянка впала і пошкодила коліно, – пише Терноград.

Про це на своїй сторінці у мережі “Facebook” написала Содомора Юлія.

“23 серпня моя мама, яка є інвалідом другої групи стикнулася з надзвичайно хамським відношенням у маршрутці номер 3. Попередньо на тому ж маршруті вона випадково забула свою соціальну картку у водія. Сьогодні аби запитати чи бувало її не знайшли вона дочекалася автобусу номер 3. Зайшовши, оплатила проїзд готівкою і запитала водія чи не знаходив він картки. У відповідь почула насмішку і фразу “Та щоб ви всі їх погубили.”( Мова стосувалася інвалідів). На запитання “чому ви хамите” водій відповів криками та ненормативною лексикою. Також звучала фраза “та я вас всіх за свій рахунок везу”, — повідомила Юлія.

— Вона витягнула телефон з наміром сфотографувати водія. У відповідь пролунали погрози : “Я тобі телефон розіб’ю”. Одночасно з цими криками він почав їхати на шаленій швидкості, різко гальмуючи. Моя мама впала і пошкодила коліно”, —зазначила тернополянка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пасажир, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: