Мешканець Тернопільщини засадив свою теплицю коноплями

Коноплі до стелі, льон по коліна...

25.08.2018 09:58   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Вирощуванням конопель на своєму городі займались двоє жителів селища Мельниця-Подільська Борщівського району. 39-річний чоловік засадив нарковмісними рослинами свою теплицю. Росли коноплі і поміж городини.

Загалом правоохоронці вилучили 192 рослини та декілька поліетиленових мішків з подрібненою речовиною рослинного походження ззовні схожою на «канабіс». Наркосировину знайшли поліцейські у ще одного, 46-річного жителя селища. Обидва чоловіки живуть по сусідству, товаришують. 

Наркоділкам інкримінують дві статті – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та  посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Слідчі звернулися до суду з клопотанням про призначення низки експертиз.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі