Рішенням власників компанії «Агропродсервіс» генеральним директором призначено Барана Андрія Степановича. Івана Чайківського увільнено від обов’язків генерального директора Адамович на, які він сумлінно виконував 19 років.

Як пояснив сам Іван Адамович на зборах представників колективу. керівників філій та бізнес- партнерів таке рішення він обрав самостійно, щоб повністю зосередитися на суспільно-громадських проектах. Нагадаємо, що Іван Чайківський голова обласної організації Аграрної партії України.

У 26 років пана Івана обрали головою колишнього колгоспу «Колос» Тернопільського району. Йому завдяки організаторським здібностям, господарським підходом до кожної справи, вмінням контактувати і налагоджувати ділові зв’язки, зібрати команду- однодумців, професіоналів хліборобського ремесла, чітко окреслити перспективи виробничої діяльності.

Сьогодні ПАП « Агропродсервіс володіє понад 35 тисячним гектарним земельним банком на територіях більшості районів Тернопільщини, а також у Львівській та Івано-Франківській області. Входить у п’ятірку найбільших виробників свинини на України в десятку найкращих насіннєвих спецгоспів (тут високорентабельне рослинництво), успішно налагодили переробку власної сільгосппродукції. Активно і цілеспрямовано допомагають соціальній сфері усіх населених пунктів, де орендують землю. Створили понад тисячу робочих місць і цей процес триває. Працівники ПП «Агропродсервіс» мають гідну зарплату від 10 тисяч грн щомісячно і більше, повний юридичний пакет захисту своїх трудових відносин.

У 2003 прийшов в компанію успішний економіст, сучасний агроменеджер і компаньйон Андрій Баран, який зосередився на рослинницькій галузі. Заслуженому працівнику сільського господарства України вдалося за рахунок європейський технологій, культури полів, підбору кадрів агрохімічної служби, насінництва піднести на щаблі рентабельності й прибутковості відповідальну галузь. Іван Чайківський займався стратегічними питаннями та оперативними управлінням. а також тваринництвом і будівництвом. Значний позитивний прорив зроблено у цьому важливому питанні .Успішно працюють колективи чотирьох молочно- товарних ферм та одної м’ясної, колектив Тернопільського м’ясокомбінату. Виробничі приміщення якого каптально відремонтовано. Сьогодні продукцію цього харчового й переробного підприємства знають не лише в України. але в Європі. Запущено у дію торговий бренд – «Студія м’яса», відкрито мережу магазинів в усіх районах Тернопільщини.

Учасники зборів подякували Івану Чайківському за сумлінну працю в ПАП « Агропродсервіс» де він залишився, членом команди і побажали успіхів у громадсько-суспільній діяльності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агропродсервіс, #влада, #директор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: