У Києві пенсіонерка накинулась з кулаками на дитину (Фото)

23.08.2018 08:58   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Києві літня жінка побила 11-річну дівчинку через те, що та викинула шматок пінопласту в сміттєвий бак. Потім накинулася з кулаками на її батька.

Це сталося увечері 19 серпня по вулиці Озерна у Оболонському районі Києва.

"Діти каталися на роликах і скейтах. Моя дочка побачила, що на асфальті лежить пінопласт, підняла перший його і викинула в смітник. Під'їхала за другим листом і почула крик: "Біжи! Вона тебе буде бити!".

У цей момент моя дочка відчула, що її хтось схопив за одяг і повернувшись, побачила літню коротко стрижену сиву жінку. Та почала тягнути дитину до смітника з криками: "Діставай все, що викинула і поклади на місце". Дитина почала кричати: "Ви не маєте права мене хапати, відпустіть". Далі зі словами "Занадто багато знаєш про свої права "стала била мою дочку по обличчю, голові і нирках", - розповіла мати постраждалої дівчинки в співтоваристві " Київ Оперативний" у Facebook.

Мати дитини прибула пізніше.

"Примчала на місце і побачила розбите обличчя своєї дочки, викликала поліцію і" швидку ". Повернувшись до чоловіка, побачила подряпав голову і шию. Поліція прийняла заяву." Швидка "надала довідку про стан здоров'я. Завтра судмедекспертиза, встановлення особистості цієї жінки", - повідомила мати потерпілої дитини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Знай  

Коментарі