Вітання голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» з Днем Державного Прапора

Опубліковано:
23 Серпня, 2018

Дорогі українці!

Вітаю з Днем Державного Прапора та 27 річницею Незалежності України!

Сьогодні ми відзначаємо 27 років нашої з Вами спільної боротьби за незалежну, суверенну українську державу. Державу, яка продовжує свій шлях становлення через жахіття війни, економічні негаразди, крізь щоденні проблеми та випробування.

Але ми вже відбулися як країна, як нація…. Нас ніхто не скасує, не заборонить. День Незалежності – це не свято політиків, не парад, не літаки над Хрещатиком. Це – День єдності всіх українців. У нас є своя безцінна земля, своя мова, своя історія, свої Герої і обов’язково буде своя перемога.

Історія нас вчить, Господь – гартує, а віра дає сили для подальшої боротьби.

Партія «Батьківщина» завжди йтиме пліч-о-пліч зі своїм народом. Наша команда була, є і буде надійною опорою на шляху становлення процвітаючої, єдиної української нації.

Просимо Господа, щоб оберігав кожного, хто боронить нашу державу – мирного неба нам та міцного здоров’я. Сімейного затишку і Божої опіки.  В єдності наша сила і ми переможемо, «бо ніщо не зупинить ідеї, час якої настав»!

Слава Україні!

Героям Слава!

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради,
Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»
Василь Деревляний

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #день прапора, #деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: