Справою про смерть 12-річного тернополянина займається Громадська Рада при СБУ

Опубліковано:
22 Серпня, 2018

19 серпня на свято Преображення Господнього Ромчик Кулак повинен був святкувати день народження. Натомість його батько Володимир молився за його душу на цвинтарі, біля моглили сина, – пише Реально.

“Посвяткував” ДН сина Романа, якому нині мало виповнитися 14 років, але так не сталось.. Через лікарську байдужість і безвідповідальність, я на рівному місці втратив прекрасну дитину, яка мала жити, причин для смерті не було! Один рік і 2 місяці, я пишу про байдужість, яка вбила мого сина, дію щоб такого більше не траплялось..” – написав Володимир Кулак у ФБ.

Читайте також

Супрун покарала лікаря, через халатність якого помер 12-річний тернополянин
Головному лікарю львівської лікарні, де через халатність медиків помер 12-річний тернополянин, призначили президентську стипендію
Львівські лікарі винні у смерті 12-річного тернополянина, – МОЗ

Чоловік пише, що хоча вже пройшло стільки часу, і про трагедію, що трапилася в його сім’ї, говорила вся країна, питання залишилося невирішеним.

Через це пан Володимир звернувся до Громадської Ради при СБУ у Львівській області.

 

Прочитавши матеріали справи, голова Громадської ради Галина Янко була здивована. Ось що вона написала на власній сторінці У фб:

“Надійшло до Громадської ради Управління СБУ у Львівській області звернення від батька хлопчика, що помер через лікарську недбалість в 2017 році. Аналізую матеріали ….то просто жесть, як намагаються «злити» справу. З понеділка все опублікую. Привіт слідчій Поліція Львівської області і судмедекспертам передаю вже!”

Цей пост наробив розголосу на Львівщині. За кілька днів пані Янко знову зробила гучну заяву:

“Почула, що пан керівник слідчого управління нашої поліції Львівщини переказав татові хлопчика, що помер через лікарську недбалість, що не можна мене залучати, бо крім піару нічим не поможу. І ви знаєте, тепер у мене ще більше бажання попіарити, його, і те як працює його управління. Отже, піар буде, з Вашими фото обов‘язково, і з тим як і хто що зробив на своїх посадах за цей рік що дитина в землі.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слідство, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: