Потрібні гроші та донори для тернополян, які постраждали у ДТП під Вінницею (Фото)

Опубліковано:
22 Серпня, 2018

Раніше ми повідомляли про страшну аварію під Вінницею, в якій постраждали жителі Тернопільщини.

Тепер для постраждалих шукають гроші та донорів.

“Ситуація на ранок 21 серпня така. До 10 години донорами для родини з Тернопільщини стали 8 людей (потрібно 15)! Всім велика дяка!!!!! Коли буде необхідна кількість, з Центру переливання крові передзвонять та попередять. А загалом, Кров здавати для Борщика Василя і Недзельського Павла. Інформація, як і що робити, написана на направлені, яке під постом. 

На сьогоднішній момент, в лікарні четверо постраждалих. Двоє у реанімації. Їх готують до операції. Грошей на лікування потрібно дуже багато. Хто бажає підтримати :Приватбанк 4149497827744089 Гурчик Надія Юріївна (це сестра Катерини Недзельської). 
У Вінниці загалом шестеро тернопільчан (дружини чоловіків, які в реанімації також тут, також травмовані, але через те, що необхідно глядіти своїх рідних, від госпіталізації відмовилися). Перебиваються харчами купленими з магазину. У мене велике прохання до людей, які займаються комплексними обідами та їх доставкою. Я хочу замовити на сьогодні їжу для цих людей (098 970 99 11 – Катерина, 096 851 60 02 – Тетяна). Не можу сама придбати та принести в лікарню їжу, але можу за картковим рахунком оплатити рахунок.” – йдеться у пості місцевої журналістки Аріни Кантоністової на її сторінці у фейсбуці.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вінниця, #гроші, #донори, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #постраждалі, #пошук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: