Через кошеня про сусідські війни у Тернополі дізналася вся Україна

Опубліковано:
21 Серпня, 2018

Раніше ми повідомляли, про жителя Тернополя, який жорстоко повівся з кошеням.

У редакцію «20 хвилин» прийшла сім’я Патриків, аби розповісти, як усе було насправді.

–   Є очевидець цих подій, за професією кінолог, який ще зранку в суботу о 09.30 год. 18.08.2018 року виніс кота за межі господарства, положив його на газон біля Скаланчія та помітив, що кіт мав хворобливий вигляд та ушкодження ротової порожнини, що виключає можливість виникнення цих ушкоджень, про які стверджує сім’я Скаланчіїв, – розповідає сім’я Патриків. –  А пізніше ввечері близько 19.00 того самого дня, коли господар  перебував в будинку, почув надривистий гавкіт сторожової собаки, босий вибігши з дому побачив, що пес нападає на кошеня, моментально прийняв рішення його рятувати. Відігнав собаку, і виніс кота за межі господарства. 

Ввечері пан Скаланчій зателефонував до сусідів. Телефонну розмову розпочав агресивно. У трубку кидав звинувачення, що кота покалічили і підкинули йому на подвір’я. –   Як тільки ми  дізнались про ушкодження кота, запропонували Скаланчіям повернути кота нам, щоб відвезти в ветеринарну клініку для лікування у відповідь отримали відмову та погрози вбивством, – розповідає Петро Патрик.

– Якщо звернути увагу, то кота тримають двома руками, не завдаючи страждань. Наміру завдати будь-якої шкоди у нас не було, більше того я не міг завдати таких ушкоджень своїми діями. На відео, яке поширено в мережі Інтернет зображено лише той факт, що кота перекинули через паркан. В мережу сусіди виклали лише частину відео, а повну версію ні, що сталось з котом на території сім’ї Скаланчіїв, – невідомо.

Коли саме кіт отримав такі ушкодження,  та що стало причиною таких травм, ніхто не знає і не може встановити. Під час консультації з кількома ветеринарами, вони повідомили, що травми, про які заначають Скаланчії, не характерні для падіння з висоти 2-3 метри.

Після розголосу у мас-медіа сім’я Патриків отримує на свою адресу звинувачення, образи та погрози життю.

– У нас є всі підстави стверджувати, що це сім’я Скаланчій поширює ганебні, принизливі пости , відео з ненормативною лексикою у соціальній мережі «Фейсбук» та «Youtube» та підбурює людей до насильства проти нашої сім’ї, – розповідають Патрики.

Дружніми стосунки між сусідами назвати важко.

– З сусідом ми контакти не підтримуємо, оскільки вже не перший рік сім’я Скаланчій недоброзичливо себе поводить по відношенню до нашої сім’ї. А цю ситуацію використали у своїх особистих цілях, щоб звести рахунки з нами, – розповідає  сім’я Патриків.

Нагадаємо, на місце виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої опитали свідків інциденту. Відомості про подію внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. За даним фактом правоохоронці провели перевірку і відкрили кримінальне провадження за статтею 299 ККУ.

Відео: 20 хвилин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кошеня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Біла, #сусідські війни, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: