На трасі «Тернопіль-Львів» потрапив у ДТП автобус із туристами (Відео)

20.08.2018 07:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Внаслідок зіткнення із легковим авто туристичний автобус сполученням «Херсон-Варшава» з’їхав у кювет поблизу Золочева. У ДТП постраждала одна із пасажирок автобуса та пасажир Mercedes. Перевірка на алкотестері показала, що 34-річний водій легкового авто у момент ДТП був нетверезим – вміст алкоголю в його крові у 13 разів перевищував допустиму норму.

Як повідомила ZAXID.NET речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, ДТП сталася близько 10:20 у селі Підгороднє неподалік Золочева.

Попередньо встановлено, що 34-річний мешканець Золочева не впорався із керуванням, внаслідок чого допустив зіткнення із автобусом, що їхав у попутному напрямку. Після удару автобус, в якому перебувало 44 пасажири та водій, з’їхав в кювет.

Пасажира легкового авто 1979 року народження у важкому стані госпіталізували до лікарні, також відомо, що в однієї з пасажирок автобуса діагностували забій ноги.

За інформацією місцевого видання «Золочів.нет», під час перевірки на сп’яніння виявилося, що вміст алкоголю в крові 34-річного водія Mercedes становить 2,6 проміле, що у 13 разів вище за норму.

Водночас на місці ще працюють правоохоронці, які встановлюють усі обставини цієї ДТП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі