Вранці суботи, 18 серпня, в Києві на вулиці Малиновського, 4В стався жахливий інцидент. Чоловік перелазив через паркан і нанизав себе на його гострі штирі. Про це повідомляє спільнота Київ Оперативний в Facebook.

Мешканці прилеглих будинків прокинулися від жахливого крику і побачили чоловіка, який ногою був нанизаний на паркан, який прилягає до будинку. Поки що немає інформації про те, куди і з якою метою він перелазив.

З’являлася інформація про те, що паркан був встановлений незаконно.

Для того, щоб звільнити пораненого чоловіка, довелося викликати рятувальників, медиків і поліцію. Спецслужби були змушені вирізати частину паркану, щоб допомогти потерпілому.

В коментарях крім іншого висловилася мешканка будинку, біля якого стався неприємний інцидент. Киянка зазначає, що за встановлення цього паркану кожна квартира будинку платила по 700 гривень і дивується від того, що його частину вирізали і тепер немає ясності, хто буде компенсувати ці витрати.

До того ж, жінка зазначила, що чоловік не помітив, що ворота були відкриті і поліз через паркан. Вона називає його не цілком розумною людиною і закликає сусідів знайти через поліцію його дані і виставити рахунок за ремонт паркану.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #лікарня, #паркан, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: