Невдовзі розпочнуться ремонтні роботи на обході Тернополя

17.08.2018 16:43   Джерело: ТОДА
Опубліковано : Настя Острозька

Уже декілька років єдиним шляхом для водіїв великогабаритного транспорту через Тернопільську область є траса Р-41. Після того, як Гаївський міст став непридатним для проїзду транспорту, вага якого перевищує 8 тонн, фури і автобуси можуть перетнути Тернопільщину лише скориставшись обходом Тернополя. Через це покриття на даному автошляху потребує негайного ремонту.

У зв’язку з цим, 13 серпня відбувся аукціон у рамках тендеру на поточний середній ремонт траси Р 41 (обхід Тернополя). Незалежна система державних закупівель Прозорро визначила переможця. Ним стало підприємство «Техно-Буд-Центр».

Службою автомобільних доріг заплановано відремонтувати усю протяжність обходу Тернополя, а це 14,5 кілометрів. Поточний середній ремонт дороги дозволить забезпечити комфортний проїзд водіїв усіх видів транспорту через територію Тернопільської області із Заходу на Схід.

«Обхід Тернополя входить до транснаціонального коридору GOhighway, який з’єднуватиме польські Гданськ і Гдиню з українськими Одесою та Миколаєвом. У минулому році ми розпочали ремонтувати першу ділянку: дорогу від Тернополя до Львова. Цьогоріч роботи продовжили і в напрямку Хмельницького. Оновлення обходу Тернополя зараз є гостро необхідним, адже через перекриття Гаївського мосту увесь потік транзитного транспорту – на Р41. Підряднику доведеться перекривати частково рух на ділянках, де проводитимуться ремонтні роботи. Через це уникнути заторів буде неможливо, тому наперед просимо водіїв ставитися з розумінням і планувати виїзд завчасно,» – зазначив керівник служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТОДА  

Коментарі