У Тернополі відбудеться зустріч з засновницею першого і єдиного в Україні Туристичного Travel Hub

Опубліковано:
17 Серпня, 2018

У суботу – 18 серпня, в приміщенні прес-конференц залу ТВЦ «Атріум» (м. Тернопіль, вул. Йосипа Сліпого, 7, мінус 1й поверх ) на 15.00 – Громадська організація «Туристична Асоціація Тернопілля» проводить зустріч з засновницею першого і єдиного в Україні Туристичного Travel  Hub з Києва – Іриною Дворською та її командою: trevell-експертом, який подорожував майже 180-ти країнами світу і професійним фотографом в туристичній галузі.

Коли ми від імені організації запропонували зустріч, то наші гості з задоволенням відгукнулися і попросили якнайбільше запросити туристистичних операторів і екскурсоводів, які працюють на місцевому ринку. Мова буде йти про  організацію туристичних подорожей Тернопільщиною і містом Тернопіль зі змістом – новим світовим трендом в туризмі. Сьогодні,  у п’ятницю, наші гості подорожують Тернопільщиною на південь області, так що перші враження  вже завтра під час зустрічі. Завтра – все про м. Тернопіль.  Чи не вперше при формуванні маршруту пересування по Тернопільщині був зроблений акцент на те, щоб показати ексклюзивні особливості маловідомих в Інтернеті туристичних об’єктів у поєднанні з туристичною інфраструктурою на цьому маршруті: від якості транспорту, наданого перевізниками, закладів харчування і приміщень ділового туризму до доріг і комунікаційних зв’язків на місцях.

Зустріч є безкоштовною, без попередньої реєстрації, завчасу приносимо вибачення за короткі терміни щодо її оголошення і ЗАПРОШУЄМО до УЧАСТІ. БУДЕМО ВДЯЧНІ за МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ.

Довідка: Туристичний  Travel Hub – сучасний інноваційний проект в туристичному бізнесі України, який обєднав багато туристичних сервісів в одному місці : проведення івентів про подорожі, послуги туроператорів, подорожі з новим змістом , виставки travel фотографії, магазин travel –аксесуарів і сувенірів, зали в оренду для туристичних міроприємст, коворкінгу і комюніті для тих хто працює в сфері туризму. З моменту відкриття – 30 листопада 2017 року,  було проведено більше 60-ти туристичних міроприємств  , які розповідають про туристичні подорожі зі змістом від їх безпосередніх учасників, ведучих туроператорів, учасників відомих в Україні телевізійних програм про подорожі ,експертів в темі  нішевого туризму).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Атріум, #дворська, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: