Патріотичне гасло «Слава Україні!» тернопільські бібліотекарі виконали в особливий спосіб (Фото)

Опубліковано:
16 Серпня, 2018

З метою ще більшої популяризації традиційного вітання, ТСН.ua започаткував флешмоб “Моя Слава Україні”. Редакція пропонує зняти на відео, як ви в оригінальний спосіб промовляєте “Слава Україні”, а відтак  –  розмістити цей короткий ролик на своїй сторінці у Facebook чи Instagram з позначкою #МояСлаваУкраїні. Напередодні Дня Незалежності журналісти об’єднають  найкращі відеозвернення в один святковий музичний кліп, який прозвучить на всю країну.

На цей заклик відгукнулись тернопільські бібліотекарі. Згуртувала всіх Світлана Козелко, директорка міської централізованої бібліотечної системи. Півгодинна репетиція відбулася біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Талановита тернопільська співачка Зоряна Вовк експромтом об’єднала присутніх у хор і немов той камертон, налаштувала всіх на особливу сакральну хвилю. Патріотичне гасло «Слава Україні!» охоронці книгозбірень, одягнуті у дивовижної краси вишиванки, виконали в особливий спосіб – вони його проспівали. Окрім того урочисте дійство відбувалось на тлі Герба України, який бібліотекарки «змайстрували» перед пам’ятником із книг місцевих письменників.

Отож, взяти участь у Всеукраїнському флешмобі «Моя Слава Україні» можуть всі охочі. Для цього треба мати тільки бажання аби записати свої привітання і викласти ролик у соцмережі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: