На Тернопільщині хочуть збудувати сміттєсортувальний завод

15.08.2018 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Голова Лановецької районної ради Руслана Кушнір у групі в фейсбуці "Моя Лановеччина" опублікувала пост, де йтеться про те, що у Ланівцях хочуть збудувати сміттєсортувальний завод.

"Сьогодні взяла участь у громадських слуханнях з обговорення проекту детального плану території розміщення полігону твердих побутових відходів на території Лановецької міської ради за межами населеного пункту." - йдеться у пості. "Тільки факти : Детальний план території передбачає розміщення на земельній ділянці площею 4,5 га : будівництво заводу ТПВ ( сміттєсортувального заводу), полігону для зберігання ТПВ, автостоянки вантажних та легкових автомобілів, автомийки, СТО, протипожежний резервуар, трансформаторна підстанція 10/0,4 кВт, виробничий будинок 93 м на 30 м., кпп."

Оскільки на обговореннях конкретних роз'яснень не було, то громадськістю прийнято рішення зібратися 27 серпня.

З бюджету Лановецької МР виділено 40 000 гривень на оплату виконаних робіт по розробці цього детального плану. 

null

В коментарях під постом люди висловили свою тривогу на рахунок того, що сморід з заводу буде у місті.

null

Також люди переймаються, що якщо такий проект буде реалізований, то на завод возитимуть сміття з усієї області й не тільки.

null

 

 

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі