Центр Тернополя перетворився на сміттєзвалище (Фото)

15.08.2018 15:13   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

У самісінькому центрі Тернополя, на бульварі Шевченка, 27 облаштували сміттєзвалище. Хоча відходи вивозять кожного дня, купи сміття не зменшуються. Про проблему МедіаТОРу розповіла жителька сусіднього будинку пані Ольга. Каже такий безлад бачить з вікна власного будинку.

–  Проблема виникла цієї зими. Коли до нас почали зносити сміття всі ресторани, що є у центрі. Так, замість 10 дозволених, у нас встановили 12 контейнерів для сміття. Щодня сюди зносять харчові відходи. Все це розтягують собаки, з’явилися щурі, – каже пані Ольга.

Жінка розповідає, зверталася у всі інстанції, але марно.

 – Харчові відходи не можна викидати у звичайні смітники. Мають бути спеціалізовані баки, а до нас, складається враження, постягували найгірше що є у місті. Деякі контейнери навіть не закриваються. Також смітники повинні бути спеціально обгороджені та стояти за 20 метрів від жилих будинків. Всі ці норми порушені. Комунальники не реагують на жодну скаргу. Кажуть що не мають повноцінного  доїзду до смітників, бо це центр міста, – продовжує тернополянка.

Чому центр Тернополя перетворився на смітник. Та хто повинен ліквідувати відходи?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі